Project

Technohub Smart Suppliers zet in op toekomstgerichte bijscholing van medewerkers op Smart Skills, met financiering vanuit A+O Metalektro, hét opleidingsfonds van en voor metalektrobedrijven. Het project loopt tot en met 2023.

Kennismodules

Technisch bedrijfsopleider Tetrix ontwikkelt in samenwerking met machinebouwers en ruim 20 Noord-Hollandse toeleverende bedrijven kennismodules op MBO4+ niveau en biedt deze na uitontwikkeling aan op het digitale techniek leerplatform oZone.

De opgedane kennis past men gedurende de looptijd van het project toe in ‘real life’ keteninnovatietrajecten die door de bedrijven zijn ingebracht. In Innovatieteams, onder leiding van het lectoraat TOI (Techniek, Ontwerpen en Informatica) van Inholland Alkmaar, werken medewerkers van deze bedrijven, HBO én MBO studenten en docenten vanuit verschillende vakdisciplines samen aan deze innovatievraagstukken.

OZone

Nadat de kennismodules zijn uitontwikkeld worden deze maakindustriebreed aangeboden via het digitale techniek leerplatform oZone.

Fieldlabs

In Technohub Smart Suppliers werkt TechValley in de regio Zaandam samen met Techlands. Technohub Smart Suppliers maakt gebruik van zowel de fieldlab-locatie van TechValley in Alkmaar als de Techland-locaties in Zaandam.

“Minstens zo belangrijk zijn ‘interactiecompetenties’ zoals argumenteren, rapporteren, organiseren en communiceren. Affiniteit van mensen met het vak en nieuwsgierigheid blijft het allerbelangrijkste

Naar alle partners >

“Kennis at the job is de beste ervaring en leerschool.

Eerst laten proberen en ervaren, dan relevante kennis aanbieden die verder helpt”

Naar alle partners >