Multimetaal

Geschiedenis
Multimetaal werd in 1973 opgericht om constructieontwerp, prefabricage, in-house testen en certificering, offshore ondersteunende diensten te leveren aan de olie- en gasindustrie, hernieuwbare energie, water en energie-industrie.
Door de jaren heen hebben talloze succesvolle projecten het bedrijf een reputatie opgeleverd van hoogwaardig vakmanschap, een snelle doorlooptijd en eersteklas klantenservice. Door direct in te spelen op de vraag van de industrie naar meer prefabricage en kortere installatietijden, zijn we onze activiteiten blijven uitbreiden, onze capaciteiten uitbreiden en investeren in het langetermijnsucces van het bedrijf. Gelegen in het Nederlandse industriële hart van Den Helder, maakt Multimetaal’s uitgebreide werkplaatsfaciliteiten, ultramoderne apparatuur en de nabijheid van de scheepvaarttoegang tot de Noordzee het perfect voor grootschalige offshore constructie- en engineeringprojecten.

Multimetaal Offshore B.V.
Multimetaal Offshore BV biedt een breed scala aan offshore ondersteunende diensten, waaronder projectmanagement, modulaire installatie, installatie van hogedrukleidingen, structurele en mechanische modificaties, upgrades en onderhoud, platformaanpassing en algemene mechanische diensten.

Multimetaal Constructie B.V.
Multimetaal Construction BV biedt een uitgebreide constructie- en fabricageservice, waarbij gebruik wordt gemaakt van in-house faciliteiten en expertise om een ​​breed scala aan hogedrukleidingen, modulaire, mechanische, structurele en op nutsvoorzieningen gebaseerde producten te produceren. Van ontwerp en engineering, via fabricage, testen en certificering tot IRM en projectbeheer, ons inzicht en onze ervaring voegen echte waarde toe aan elk project dat we ondernemen.

Multimetaal Onderhoud B.V.
Mechanische en onderhoudsdiensten> De ruime, goed uitgeruste werkplaatsen, testfaciliteiten en certificeringsservice van Multimetaal worden niet alleen gebruikt om de infrastructuur die we bouwen te fabriceren en te testen, maar ook om een ​​catalogus van mechanische apparatuur te repareren, onderhouden, reviseren en certificeren die professionele analyse vereist en uitvoering.