Aqualectra

Aqualectra is producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen voor onder andere de volgende disciplines:

Energiedistributie
Besturingstechniek
Gebouwautomatisering
Industriële automatisering
Total Solutions
Service en onderhoud

Wij produceren besturingskasten en panelen, regelkasten, HVAC-kasten, middenspannings- en laagspanningsverdeelinrichtingen en vele producten voor de gebouwautomatisering.

In ons productieproces, volgens de Lean methodiek, stellen wij onze producten samen met behulp van gespecialiseerde monteurs en geavanceerde apparatuur, waaronder een koperbewerkingsstraat, een CNC-gestuurde boor-/freesinstallatie en een CNC-gestuurde plasmasnijder. De kwaliteit van al onze producten wordt geborgd door continue controle op een groot aantal punten.

U komt ons tegen in de meest uiteenlopende marktsegmenten, zoals de industrie, natte en droge infra, O.E.M., utiliteit, voedingsmiddelenindustrie, piping, procesindustrie, farma, offshore en maritiem, transport en overslag, drinkwater- en waterbehandeling, tuinbouw, (petro)chemische industrie, olie- en gasindustrie. Aqualectra is onder andere in het bezit van ISO 9001, UL, CSA, CO2 prestatieladder niveau 3, MVO prestatieladder niveau 3 en is een erkend leerbedrijf.

Zaken doen met Aqualectra betekent

alle benodigde kennis en engineering onder één dak
optimale afstemming van componenten voor de beste prijs
Service & Onderhoud door één leverancier
korte communicatielijnen en één aanspreekpunt